Roihajan talli


Mass Percussion xx♥   "Ginger" | PKK3944, VH00-000-0000

♥   Englantilainen täysiveritamma, 153 cm
♥   Punarautias (ee/Aa)
♥   S. 20.08.2019, -vuotias
♥   3v 00.00.0000

♥   Kasvattaja Bria & Nea Bagge, Ruotsi
♥   Om. Roihaja (vrl-01544)

♥   Harrasteratsu, ko: heB re: 70 cm
Hieman hevosesta
Sukutietoja

   Fuggedaboutit xx
xx, rt, 162 cm, EVM
{
   Tire and Ice xx
xx, prt, 159 cm
{
Optimist xx
Live And Let Die xx
   Thunder Struck xx
xx, rn, 160 cm
{
Be Prepared xx
Miss Sassy One xx
   Stage Dive xx
xx, rn, 166 cm, EVM
{
   Mr Jazzmaster xx
xx, rnkm, 164 cm
{
Off Beat xx
La-La xx
   You Betcha xx
xx, rt, 166 cm
{
Night At Julian's xx
Exact Opposite xx


Sukuselvitys tulee heti, kun saan tehtyä sukututkimuksen. En saanut kuin sukutaulun nimet mukaani kauppakirjan allekirjoittaessani...


Päiväkirja

Päiväkirjamerkintä joulukuussa 2020
"Myydään kuvankaunis täysiveritamma Mass Percussion xx. Hypätty 70 cm harrasteluokissa, koulutustasoltaan helppo B. Löytyisi potentiaalia korkeammallekin, jos haluaa kilpailla. Ei pelkoja tai arkuuksia, maastovarma. Ollut aina terve, pieniä muutoksia takajalkojen kintereissä mutta eivät haittaa käyttöä. Rauhallinen rotuisekseen, joskaan ei ensihevoseksi, testaa uudet ratsastajat. Laukkasukuinen, mutta ei ole startannut ikinä laukoissa. Asuu Ruotsissa, mutta tuodaan Suomeen vaikka heti..."

Pooloharrastuksesta innostuneena olin alkanut etsimään talliin sopivaa yksilöä kyseiseen lajiin. Tiesin, että hevospoolo ei ole suosittu tai yleinen harrastus tässä maassa, varsinkaan kilpalajina, joten varta vasten lajiin koulutettua ja totutettua hevostakaan ei niin äkkiä löytyisi, joten katse suuntautui heti ulkomaan hevosmarkkinoille. Ruotsista löytyikin tarpeisiini sopiva yksilö, laukkasukuinen, ratsukoulutettu täysiveritamma.

Taustatarinaakin pääsin kuulemaan. Gingerin, tai silloin siis "Zinin", kouluttaminen ratsuksi alkoi reilu nelivuotiaana, ennen sitä tamman selässä ei ollut käynyt koskaan satulaa saati ratsastajaa, mutta tammaa oli käsitelty paljon maasta käsin ja ratsuttajan mukaan hevonen oli hyvin yhteistyökykyinen ratsukoulutuksen suhteen. Pitkään joutilaana olemisen ja seurahevosena elämisen jälkeen isoimmat haasteet olivat hevosen tasapainon kehittäminen ja oikeanlaisen liikkumistavan löytäminen, mutta ahkeran ja pitkäjänteisen työn tuloksena tamma kehittyi ja vahvistui nopeasti. Kuusivuotiaana Zinin kanssa startatiin helpoissa koululuokissa ja tammalla olisi ollut potentiaalia korkeammallekin, mutta omistajansa hankkiessa itselleen uuden projektiratsun, Zin sai lähteä ja etsiä uuden kodin. Zin oli hetken kodittomana ruotsalaisella myyntitallilla, sillä tamma ei ehkä ollut se ensimmäinen valinta hyvää kilparatsua etsivälle eikä se olisi ollut ratsastuskouluunkaan sopiva, mutta minulle tamma oli juuri täydellinen aarre. Pienen harkinnan jälkeen hevoskaupat tehtiin välittäjän kautta ja tamma muutti jouluaamuna 2021 Roihajaan.


Kilpailukalenteri

VILLIT KILPAILUT
-


TAUSTAKUVIEN © THE INSPIRATION GALLERY - KAIKEN MUUN © JODOCHUS 2020-, KOPIOIMINEN KIELLETTY
VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME HORSE